Also available in: English

Glasgow of Inverness ??

Bagging Munro's
Klik hier voor al mijn avonturen

Toen een goede vriend een weekje naar ‘Isle of Sky’ ging en, logisch, op Inverness vloog was zijn vraag waarom ik ‘altijd’ (mijn eerste 8 avonturen) op Glasgow vlieg.

Eerlijk gezegd nooit bij stil gestaan omdat er voldoende Munro’s in de buurt van Glasgow waren die ik met de trein dan wel bus kon bereiken. Voor de zekerheid toch een lijn getrokken tussen deze 2 steden en de door mij gelopen Munro’s daarin meegenomen.

De afbeelding hieronder toont de status van dat moment. Ik had nog een avontuur gepland om de Munro’s linksboven in het kwadrant linksonder 🤔 te wandelen maar dat is ‘anders gelopen dan verwacht’.

Dit avontuur moet ik dus nog een keer afmaken maar ik heb sowieso besloten om vanaf dat moment op Inverness te gaan vliegen. Rechtsonder in het genoemde kwadrant liggen er ook nog 2 maar die worden ook nog ingepland.

De huidige status van mijn Munro avonturen vindt je via deze link.
Walkhighlands is overigens mijn belangrijkste informatiebron!

BLD Hiking

Every Day a New Adventure!
Mijn Avonturen